2-daagse opleiding: HR-analytics & Insights voor een optimaal welzijnsbeleid najaar 2020 (onderdeel van de certificatie "Human Capital Management")

In by Sofie

Doelgroep: Bestemd voor Hr-professionals, preventiesadviseurs, vertrouwenspersonen, leidinggevenden, coaches, trainers, .. kortom alle professionals die bewuster willen omgaan met stress.

Data: 26 en 27 November 2020
Plaats: 3Hoog (Leuven)
Taal: De opleiding wordt in het Nederlands gegeven.
Tip: gebruik de code “veerkracht” bij inschrijving!

Meer informatie en inschrijving.

Een goed welzijnsbeleid start met de juiste inzichten.  Analyse van de Payroll data kan tot belangrijke inzichten leiden omtrent “Human Capital Effectiveness” die niet enkel met het HR-management maar ook het breder beleid van een organisatie ondersteunen. De meest rijke inzichten komen echter uit de combinatie van Payroll data en andere data binnen uw organisatie maar ook en vooral uit Welzijnsonderzoeksdata.  Tijdens deze opleiding ontdekt u het beschikbare cijfermateriaal in uw organisatie vertaalt naar een onderbouwd welzijnsbeleid,

Pluspunten

– interactieve training met cases en good practices

– u keert huiswaarts met een eigen toolbox waarmee u meteen aan de slag

– Onder leiding van de stress- en burn-out experte van België prof.dr. Elke Van Hoof

-Dit traject werd ontwikkeld in samenwerking met de Vrije Universiteit en staat onder leiding van prof.dr Elke Van Hoof,  Met dit traject leert u hoe u de laatste wetenschappelijke inzichten vertaalt naar uw praktijk.

Programma

  • HR-analytics en wat we eronder verstaan;
  • Hr-analytics als onderdeel van een algemeen HR- en welzijnsbeleid;
  • Implementatie van HR-analytics in een organisatie (bv. projectmatig versus structureel, benodigde tools & competenties, GDPR);
  • Methodiek van HR-analytics: 8 stappen van businessvraag tot Insights inzetten naar een HR-beleid.

Deze training wordt gegeven door Ellen Loix – PhD-, onder supervisie van prof. dr. Elke Van Hoof.

Kaart niet beschikbaar