2-daagse opleiding insourcing – 13 en 14 juni 2019

In by Sofie

Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen
Data: 13 en 14 juni 2019
Plaats: HENRI DOTREMONTSTRAAT 30A te 3320 HOEGAARDEN
Taal: De opleiding wordt in het Nederlands gegeven. Het cursusmateriaal wordt voorzien in Nederlands.
Kostprijs: 615€ excl. 21% BTW (materiaal en catering – 2 daagse training).  Met mogelijkheid van 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw en catering valt buiten de KMO-portefeuille en dient apart verrekend te worden).

Werkhervatting na langdurige afwezigheid is de uitdaging van deze eeuw. De cijfers liegen niet. Zowel de afwezigheden tussen 1 maand en 1 jaar alsook de afwezigheden langer dan 1 jaar stijgen, al zijn er verschillen naargelang leeftijd, functie en sector. Als antwoord ontwikkelde het Huis voor Veerkracht het werkhervattingstraject Insourcing ®. Het traject bestaat uit een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan dat op maat van de deelnemer wordt afgestemd. Doorheen het traject worden vooruitgang en impact continue opgevolgd en geëvalueerd. Zo kunnen we de kwaliteit én de impact garanderen. Onderzoek wijst uit dat we gemiddeld 3 maanden nodig hebben met dit protocol om de medewerkers te behandelen en terug naar het werk toe te leiden (>70% werkhervattingspercentage).
Het traject stoelt op de jarenlange ervaring van Elke Van Hoof – meer dan 15 jaar ervaring met werknemers die langdurig afwezig zijn – gecombineerd met haar unieke expertise bestaande uit klinisch psychologische interventies, business- expertise en wetenschappelijke kennis.
Insourcing faciliteert niet alleen de werkhervatting. We zorgen voor een duurzame aanpak gericht op het individu, zijn of haar omgeving en de werkcontext.
Interesse om deze aanpak in te zetten binnen je praktijk? Neem dan deel aan ons opleidingsweekend en draag de titel “Insourcing Katalyst®”. Het certificaat “Insourcing Katalyst®” wordt je gegeven na het volgen van de 2-daagse opleiding en 9u supervisie (zie NB3) bij een van de door het Huis voor Veerkracht aangeduide supervisoren (kostprijs supervisie niet opgenomen in de kostprijs van de training).  Na het volgen van de 2-daagse opleiding kan je instappen in het multidisciplinair netwerk van het Huis voor Veerkracht (a rato van 100 euro per uur excl. 21% btw). Meer informatie te verkrijgen via Julie Ivaldi op 0485/59.59.73.

Elk jaar worden bijkomende masterdagen georganiseerd om je kennis en expertise scherp te houden.

Meer informatie op onze website en in onze brochure: Nederlands – Engels

Na je inschrijving krijg je een boekenpakket thuis gestuurd.  We verwachten dat deze boeken doorgenomen zijn voor de start van de opleiding.  Al het bijkomende materiaal wordt tijdens de training overhandigd.  Na het beëindigen en het instappen in het multidisciplinair team krijg je toegang tot onze online bibliotheek.

Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Julie Ivaldi en Elke Van Hoof.

Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 40% besparen op de opleidingskost. Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be.

 

Schrijf je meteen in via onze online module 

 

Procedure voor inschrijving:

  1. Druk op de knop ” inschrijven” rechts op dit scherm
  2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille
  4. Vul de facturatie-gegevens in van de onderneming
  5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  6. Voer de online betaling uit
  7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.

NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt de catering en het btw-bedrag onmiddellijk verrekent via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.

NB2: Inschrijven betekent tevens uw akkoord met de voorwaarden voor toepassing van het Insourcing protocol, dat inhoudt dat Elke Van Hoof (Huis voor Veerkracht/Agile Grit) te allen tijde eigenaar blijft van het intellectueel eigendomsrecht van het Insourcing protocol en de eruit gedistilleerde systemen, documenten, producten enzovoort. De inhoud van de cursus of van andere materialen die ter beschikking worden gesteld, mag nooit met anderen worden gedeeld noch doorgegeven zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming. De licentie geeft recht aan de persoon en niet aan de (betalende) organisatie voor het toepassen van het Insourcing protocol en het gebruik van de materialen voor het begeleiden van personen zoals dit in de training wordt aangeleerd. Ze geeft géén recht op het geven van voordrachten, workshops, opleidingen, trainingen, ontwikkeling van producten op basis van het Insourcing protocol of andere toepassingen zonder voorafgaandelijke schriftelijke overeenkomst met Elke Van Hoof (Huis voor Veerkracht/Agile Grit). We zullen je hiervoor een NDA (non-disclosure agreement) geven ter ondertekening de eerste lesdag.

NB3: Als supervisie wordt verwacht dat je 6u in groep en 3u individueel afrondt. Tijdens deze supervisie wordt, aan de hand van cases, de kennis en toepassing van het werkhervattingstraject geëvalueerd en verder aan jouw vaardigheden gewerkt. Voor de groepssupervisie is de kostprijs 150€ pp voor 3u met een maximum aan 4 deelnemers en voor de individuele supervisie 100€ per uur.

Kaart wordt geladen...