2-daagse opleiding Loopbaanbegeleiding

In by Sofie

Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen en coaches
Data: 1 en 2 juni 2018

Locatie: Park In bij Radisson Hotel te Leuven (vlakbij station).
Kostprijs: 495€ excl. 21% BTW (materiaal en catering inbegrepen). Met mogelijkheid van 40% subsidie via KMO-portefeuille. Overnachting optioneel en zelf te boeken bij Radisson Hotel.

In dit veranderend tijdperk zijn onze loopbanen voortdurend in beweging. Ons aanpassings- en leervermogen spelen hierbij een steeds belangrijkere rol.

Binnen de eigen klinische praktijk maar ook binnen bedrijven zien we een stijgende vraag naar loopbaanbegeleiding.

Loopbaanbegeleiding helpt mensen zoeken hoe zij hun loopbaan zinvol en duurzaam kunnen maken.
Begeleid je mensen op vlak van hun loopbaanontwikkeling, en wil je hierin je eigen deskundigheid versterken, schrijf je dan in voor deze opleiding.

Wat leer je in deze opleiding?

 • Je ontdekt wat loopbaanbegeleiding inhoudt, wanneer dit nodig is, en wat het doel hiervan kan zijn
 • Je leert de loopbaanvraag te verhelderen en hoe je je rol als loopbaancoach hierin kan opnemen (naast deze van hulpverlener).
 • Je maakt kennis met de verschillende fases in het loopbaantraject en de structuur van een loopbaangesprek
 • Je leert enkele methodieken/tools op vlak van loopbaanbegeleiding hanteren en interpreteren
 • Je leert een actieplan opstellen tesamen met de coachee
 • Je wordt wegwijs gemaakt in de praktisch administratieve afwikkeling binnen een loopbaantraject
 • Je reflecteert over je eigen kwaliteiten en valkuilen als loopbaanbegeleider

Werkwijze:
Het is een intense en interactieve opleiding waarin theorie voortdurend wordt afgewisseld met praktijk en reflectie. Er worden kaders en interventiemethodieken aangereikt die wetenschappelijk onderbouwd zijn en direct implementeerbaar zijn in je eigen job. Via allerlei oefeningen laten we jullie ook aan den lijve het effect van een aantal interventiemethodieken ervaren en krijg je meer zicht op je eigen sterktes en valkuilen als loopbaancoach. Tijdens de 2de opleidingsdag wordt er een intervisie moment voorzien waarin er concreet aan de slag kan gegaan worden met eigen praktijkcases.

Na de opleiding krijg je de mogelijkheid om in te stappen in het loopbaancentrum van Huis voor Veerkracht o.l.v. Elke Van Hoof.

Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Krista Mommen.

STUUR JE MOTIVATIEBRIEF EN CV NAAR OPLEIDING@HUISVOORVEERKRACHT.BE DAN HEBBEN WIJ MEER INZICHT IN JE ACHTERGROND OM EEN COHERENTE GROEP TE VORMEN.

en schrijf je nu in via onze online module 

 

Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 40% besparen op de opleidingskost. Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be.

Procedure voor inschrijving:

 1. Druk op de knop ” inschrijven” rechts op dit scherm
 2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
 3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille
 4. Vul de facturatie-gegevens in van de onderneming
 5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
 6. Voer de online betaling uit
 7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.

NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt de catering, overnachting en het btw-bedrag onmiddellijk verrekend via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.

Kaart wordt geladen...