2-daagse opleiding stresscrafting najaar 2018 – Wange

In by Sofie

Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen en coaches
Data: 6 en 7 oktober 2018
Plaats: Kasteelhoeve te Wange

Kostprijs: 700€ excl. 21% BTW (materiaal, catering en overnachting in single-kamer inbegrepen – 2 daagse training). Met mogelijkheid van 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw, overnachting  en catering valt buiten de KMO-portefeuille en dient apart verrekend te worden).

Tijdens dit weekend gaan we dieper in op de neurobiologie van stress en de impact op van stress en toxische stress op de hersenen. We verkennen het belang van het genugebied en het iconisch werkgeheugen.  Implicaties voor je aanpak omtrent stressgerelateerde problemen worden verduidelijkt en we gaan actief oefenen zodat je na dit weekend onmiddellijk met het geleerde aan de slag kan. We leggen de focus vooral op de psychodiagnostische fase, de stabilisatiefase en de activatiefase. Er wordt aandacht gegeven aan het gebruik van talentmanagement als manier om de talenten op te sporen (logisch) maar ook als manier om richting te geven aan je keuze qua interventies tijdens de behandeling alsook om de (her)oriëntatie te faciliteren.

Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Elke Van Hoof.

Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 40% besparen op de opleidingskost. Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be.

Stuur je motivatiebrief en CV naar opleiding@huisvoorveerkracht.be dan hebben wij meer inzicht in je achtergrond en motivatie om de opleiding te volgen.

Schrijf je hier in

 

Procedure voor inschrijving:

  1. Druk op bovenstaande link, je komt dan in onze inschrijvingsmodule
  2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille (enkel voor ondernemingen)
  4. Vul de facturatie-gegevens in
  5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  6. Voer de online betaling uit
  7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.

NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt de catering en het btw-bedrag onmiddellijk verrekent via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.

 

Kaart wordt geladen...