Lezing hoogsensitiviteit bij kinderen

In by Barbara

Wat kan je doen als ouder wanneer je kind hoogsensitief is?
Ongeveer 1 op 10 personen kan worden omschreven als hoogsensitief. Hoogsensitiviteit is de omschrijving van een specifiek persoonlijkheidstype waar een diepgaande informatieverwerking centraal staat. Het belangrijkste struikelblok is de overprikkeling die kan leiden tot problematisch gedrag thuis of op school.
In deze workshop wordt besproken wat hoogsensitiviteit nu precies is, wat de kenmerken zijn en hoe je deze kan herkennen bij je kind. Hoogsensitiveit kan soms heel specifieke problemen met zich meebrengen zoals overprikkeling, overmatig piekeren of problemen in de omgang met leeftijdsgenoten. Tijdens de sessies gaan we door middel van tips en oefeningen die jij als ouder kan aanbieden of die samen met het kind gedaan kunnen worden op zoek naar manieren om het hoogsensitieve kind te ondersteunen.

De workshop bestaat uit twee sessies van twee uur en kost €120
De data voor de workshop zijn 10/11 en 24/11 van 19u tot 21u

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met je naam + voornaam naar elkesafont@hotmail.com.
Je zal spoedig een mail ontvangen met verdere uitleg. De inschrijving is slechts geldig na betaling van het inschrijvingsgeld. Met de inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden en de bijhorende annulatievoorwaarden.

De workshop gaat door in praktijk Prof. Dr. Elke Van Hoof, Henri Dotremontstraat 30A, 3320 Hoegaarden.

Kaart wordt geladen...