Opleiding HSP voor Professionals

In by Sofie

Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen en coaches
Data: 8-10 juli 2019 en 2-4 september 2019
Plaats: Kasteelhoeve te Wange (www.kasteelhoevewange.be)

Kostprijs: 1.897€ excl. 21% BTW en de catering/overnachting van € 725 (excl. 21% BTW). Met mogelijkheid tot 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw, catering en overnachting valt buiten de KMO-portefeuille en wordt apart verrekend). Al het cursusmateriaal zit inbegrepen in de kostprijs.

Nederland: €1.897 + €398,37 (BTW) + €725= €3.020,37

Deze 6-daagse training geeft je de wetenschappelijke onderbouwing rond Hoogsensitiviteit.  We werken rond definitie, differentiaaldiagnostiek, theoretisch kader, de neurobiologie van hoogsensitiviteit, de vaststelling van hoogsensitiviteit, interventies voor hoogsensitiviteit, pesten, werk, ouders en kinderen, hoogbegaafdheid en casestudies.

De training wordt opgedeeld in 2 blokken van 3 dagen (verplicht met overnachting). Tijdens de training worden huiswerkopdrachten en (zelf)reflectievragen meegegeven voor verdere verdieping.

Na het volgen van de opleiding HSP voor professionals krijg je een certificaat van deelname. Je kan dan doorstromen naar de Master voor HSP professionals.  Eénmaal deelgenomen aan de training HSP voor Professionals, kan je altijd terug instappen mits betaling van de onkosten (overnachting, catering en materiaal).

Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Elke Van Hoof en collega’s.

 

Meer informatie via deze link

 

Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 40% besparen op de opleidingskost. Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be.

Kaart wordt geladen...