Opleiding Reboarding

In by Sofie

Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen en coaches
Data: 21 en 22 oktober 2017
Plaats: kasteelhoeve te Wange (www.kasteelhoevewange.be)
Taal: De opleiding wordt in het Engels gegeven. Het cursusmateriaal wordt voorzien in Nederlands of Frans.
Kostprijs: 665€ excl. 21% BTW (materiaal, catering en overnachting inbegrepen – 2 daagse training). Met mogelijkheid van 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw en catering valt buiten de KMO-portefeuille en dient apart verrekend te worden).

Werkhervatting na langdurige afwezigheid is de uitdaging van deze eeuw. De cijfers liegen niet. Zowel de afwezigheden tussen 1 maand en 1 jaar alsook de afwezigheden langer dan 1 jaar stijgen, al zijn er verschillen naargelang leeftijd, functie en sector.
Als antwoord ontwikkelde het Huis voor Veerkracht het werkhervattingstraject reboarding®. Het traject bestaat uit een wetenschappelijk onderbouwd stappenplan dat op maat van de deelnemer wordt afgestemd. Doorheen het traject worden vooruitgang en impact continue opgevolgd en geëvalueerd. Zo kunnen we de kwaliteit én de impact garanderen.
Het traject stoelt op de jarenlange ervaring van Elke Van Hoof – meer dan 15 jaar ervaring met werknemers die langdurig afwezig zijn – gecombineerd met haar unieke expertise bestaande uit klinisch psychologische interventies, business- expertise en wetenschappelijke kennis.
Reboarding faciliteert niet alleen de werkhervatting. We zorgen voor een duurzame aanpak gericht op het individu, zijn of haar omgeving en de werkcontext.
Interesse om deze aanpak in te zetten binnen je praktijk? Neem dan deel aan ons opleidingsweekend en draag de titel “Reboarding Katalyst®.
Meer informatie in onze brochure: NederlandsEngels

Stuur je motivatiebrief, cv en facturatiegegevens naar opleiding@huisvoorveerkracht.be.
We bevestigen zo snel mogelijk je deelname en voorzien je van alle praktische details. Met de inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden en de bijhorende annulatievoorwaarden.

Kaart wordt geladen...