Stress: wat is het en hoe kan je er mee omgaan?

In by ElkeVH

Stress beheerst onze maatschappij; de cijfers liegen er niet om. Maar wat is stress nu precies en wat doet het met je lichaam? En wat kan je doen om op een andere manier met stressoren om te gaan zodat je er minder lichamelijke en/of mentale hinder van ondervindt?

Deze workshop bestaat uit drie sessies van twee uur waarbij zal ingegaan worden op wat stress precies is,  waarom we een zekere hoeveelheid stress nodig hebben en op welke manieren je lichaam en geest beïnvloed worden door overmatige stress. Verder worden er concrete tips en trics aangereikt om je stress op korte en lange termijn te hanteren en je algemene spanningsniveau te doen dalen. Oefeningen tijdens de workshop en tussen de contactmomenten door zullen je helpen om de theorie om te zetten in praktijk.

Deze workshop wordt zowel in het  voorjaar als het najaar gegeven.

Data voorjaar: 14/4, 21/4 en 28/4 van 19u tot 21u

Data najaar: 13/10, 20/10 en 27/10

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met je naam + voornaam naar info@elkevanhoof.com. Geef  duidelijk aan voor welke reeks je je wenst in te schrijven.

Als betaling voor deze sessies werken we met de loopbaancheques van de VDAB. Eén loopbaancheque van 40 euro volstaat om de drie sessies te kunnen volgen. Om een loopbaancheque aan te vragen, ga je naar de website van de VDAB waar je er één kan bestellen. Na de betaling van 40 euro, ontvang je de cheque per mail. Je stuurt jouw cheque voor de start van de sessies naar info@elkevanhoof.com.

Indien je niet kan/wil werken met de loopbaancheques, contacteer ons dan.  We werken dan een aparte regeling uit.

De workshops gaan door in praktijk Prof. Dr. Elke Van Hoof, Henri Dotremontstraat 30A, 3320 Hoegaarden.

Kaart wordt geladen...