Stress: wat is het en hoe kan je er mee omgaan?

In by ElkeVH

Stress beheerst onze maatschappij; de cijfers liegen er niet om. Maar wat is stress nu precies en wat doet het met je lichaam? En wat kan je doen om op een andere manier met stressoren om te gaan zodat je er minder lichamelijke en/of mentale hinder van ondervindt?

Deze workshop bestaat uit drie sessies van twee uur waarbij zal ingegaan worden op wat stress precies is,  waarom we een zekere hoeveelheid stress nodig hebben en op welke manieren je lichaam en geest beïnvloed worden door overmatige stress. Verder worden er concrete tips en trics aangereikt om je stress op korte en lange termijn te hanteren en je algemene spanningsniveau te doen dalen. Oefeningen tijdens de workshop en tussen de contactmomenten door zullen je helpen om de theorie om te zetten in praktijk.

Workshop Stress | Huis voor Veerkracht

Informatie

Deze workshop wordt gegeven door Elke Safont en bestaat uit 3 sessies. Ze vinden steeds plaats van 19u tot 21u in de praktijk: Henri Dotremontstraat 30A, 3320 Hoegaarden.

Data: Donderdag 13/10, 20/10 en 27/10 2016

Als betaling voor deze sessies werken we met de loopbaancheques van de VDAB. Eén loopbaancheque van 40€ volstaat om de drie sessies te kunnen volgen. Om een loopbaancheque aan te vragen, ga je naar de website van de VDAB waar je er één kan bestellen. Na de betaling van 40€, ontvang je de cheque per mail. Je stuurt jouw cheque voor de start van de sessies naar elkesafont@huisvoorveerkracht.be

Indien je niet kan/wil werken met de loopbaancheques, contacteer ons dan.  We werken dan een aparte regeling uit.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met je naam + voornaam naar elkesafont@huisvoorveerkracht.be

Kaart wordt geladen...