Masterclass: Aanpakken van overprikkeling met biofeedback.

In by Sofie

Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen, coaches & HSP Professionals
Data: 23 juni 2018, ontvangst om 9u30
Plaats: Kasteelhoeve Wange
Taal: De opleiding wordt in het Nederlands gegeven slides zijn voorzien in het Engels.
Kostprijs: 295€ excl. 21% BTW (incl materiaal & catering). Met mogelijkheid van 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw valt buiten de KMO-portefeuille en dient apart verrekend te worden).

Overprikkeling – een overgevoelige reactie op prikkel – kan ontstaan bij mensen met stress, angst, trauma, HSP en hooggevoeligheid. Meestal ontstaat de klacht door een overalerte staat die zowel in het autonome zenuwstelsel als in het brein terug te vinden is.

Overprikkelde mensen voelen zich vaak hulpeloos en hebben de neiging om zich af te schermen tegen prikkels. Daardoor gaat hun levenskwaliteit achteruit. Een overalert zenuwstelsel kan op effectieve wijze behandeld worden via biofeedbacktraining. Geschikte biofeedback behandelmethodes zijn het verlagen van de huidgeleiding en hartcoherentietraining. Deze training zijn mogelijk met betaalbare apparatuur voor thuisgebruik en met apps.

In deze workshop wordt inzicht geboden in de psychofysiologische oorzaken van overprikkeling en worden de genoemde behandelmethoden gedemonstreerd via casuïstiek en praktijkdemonstraties.
De volgende apparatuur en apps worden uitvoerig besproken: NEXUS 10, PIP huidgeleiding trainer, EmWave apparatuur, Stress Eraser Pro, Wild Divine biofeedback en David Delight AVE apparaat.

Georganiseerd door Huis voor Veerkracht, gegeven door Daniëlle Matto (experte bio- en neurofeedback).

Bij inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden. Let op: annuleren is niet mogelijk! 

Het Huis voor Veerkracht is erkend als gecertificeerd opleidingsinstituut. Dit maakt dat u onze trainingen gedeeltelijk kunt betalen met de subsidies toegekend door de Vlaamse Overheid via het systeem van de “KMO-portefeuille”. Indien uw bedrijf voldoet aan de vooropgestelde criteria kan u tot 40% besparen op de opleidingskost. Meer informatie omtrent het systeem kan u vinden op de website van de Vlaamse Overheid: www.kmo-portefeuille.be.

Schrijf je nu in via onze online module

 

Procedure voor inschrijving:

  1. Druk op bovenstaande link, je komt dan in onze inschrijvingsmodule
  2. Voeg alle deelnemers van de onderneming toe, door de contactinformatie aan te vullen per deelnemer
  3. Duidt in het deelnemersoverzicht aan of je wil betalen met de KMO-portefeuille
  4. Vul de facturatie-gegevens in van de onderneming
  5. Kijk alle gegevens na in het inschrijvingsoverzicht
  6. Voer de online betaling uit
  7. De inschrijving is definitief als de volledige betaling is ontvangen. U krijgt dit bevestigd via mail.

Na ontvangst van je online betaling, ontvang je het factuur via mail.  Enkel na ontvangst van het factuur mag je je inschrijving als definitief beschouwen.  We begrijpen dat andere prioriteiten kunnen optreden tussen je inschrijven en de cursus.  Annuleren is echter niet mogelijk.  Wij zijn uiteraard steeds verheugd een collega te mogen verwelkomen in jouw plaats.

NB: indien je met de KMO-portefeuille betaalt, wordt de catering en het btw-bedrag onmiddellijk verrekent via online betaling.  Je betaalt dan het cursusgeld via het systeem van Vlaio. Vraag deze subsidie tijdig aan, de procedure neemt wat tijd in beslag. Het projectbedrag dient ontvangen te zijn voor de start van de opleiding. Voor meer informatie ivm deze procedure bekijk http://www.vlaio.be/artikel/kmo-portefeuille-voor-ondernemers.

Kaart wordt geladen...