Workshop – masterclass: Aanpakken van overprikkeling met biofeedback.

In by Sofie

Doelgroep: Voor (klinisch) psychologen, coaches & HSP Professionals
Data: 23 juni 2018
Plaats: Kasteelhoeve Wange
Taal: De opleiding wordt in het Nederlands gegeven slides zijn voorzien in het Engels.
Kostprijs: 295€ excl. 21% BTW (materiaal & catering). Met mogelijkheid van 40% subsidie via KMO-portefeuille (LET OP: btw valt buiten de KMO-portefeuille en dient apart verrekend te worden).

Overprikkeling – een overgevoelige reactie op prikkel – kan ontstaan bij mensen met stress, angst, trauma, HSP en hooggevoeligheid. Meestal ontstaat de klacht door een overalerte staat die zowel in het autonome zenuwstelsel als in het brein terug te vinden is.
Overprikkelde mensen voelen zich vaak hulpeloos en hebben de neiging om zich af te schermen tegen prikkels. Daardoor gaat hun levenskwaliteit achteruit. Een overalert zenuwstelsel kan op effectieve wijze behandeld worden via biofeedbacktraining. Geschikte biofeedback behandelmethodes zijn het verlagen van de huidgeleiding en hartcoherentietraining. Deze training zijn mogelijk met betaalbare apparatuur voor thuisgebruik en met apps.
In deze workshop wordt inzicht geboden in de psychofysiologische oorzaken van overprikkeling en worden de genoemde behandelmethoden gedemonstreerd via casuïstiek en praktijkdemonstraties.
De volgende apparatuur en apps worden uitvoerig besproken: NEXUS 10, PIP huidgeleiding trainer, EmWave apparatuur, Stress Eraser Pro, Wild Divine biofeedback en David Delight AVE apparaat.

Schrijf je in via opleiding@huisvoorveerkracht.be
Wij bevestigen je deelname en sturen je een factuur. Enkel na betaling is je inschrijving definitief. Met de inschrijving ga je ook akkoord met de Algemene Voorwaarden en de bijhorende annulatievoorwaarden.

Kaart wordt geladen...