Workshop ‘Hoogsensitiviteit bij kinderen, voor kinderen’

In by Barbara

Flyer Workshop Hoogsensitiviteit bij kinderen, voor kinderen Ongeveer 1 op 10 kinderen kan worden omschreven als hoogsensitief. Hoogsensitiviteit is een karaktertrek waar een diepgaande informatieverwerking centraal staat.
In deze workshop wordt ingegaan op wat hoogsensitiviteit nu precies is en worden specifieke thema’s waarmee veel hoogsensitieve kinderen worstelen op een speelse manier aangepakt. Zo zullen overprikkeling, negatieve gedachten en gepest worden besproken worden, maar ook wordt er een sterke nadruk gelegd op talenten en sociale en emotionele vaardigheden. De kinderen krijgen concrete handvaten en tips om met moeilijke situaties om te gaan maar de kernboodschap van de workshop is dat het oké is om te zijn wie je bent en dat ze hoogsensitiviteit kunnen leren inzetten als een echt talent.

De workshop bestaat uit vier sessies van twee uur en een half (met een pauze tussendoor) en gaat door in een klein groepje (maximum 10 deelnemers). De workshop richt zich op kinderen tussen 9 en 12 jaar.

 

Informatie

Deze workshop wordt gegeven door Veronique Jochems en Elke Safont, en bestaat uit 4 sessies. Ze vinden steeds plaats van 13u tot 15u30 in de praktijk: Henri Dotremontstraat 30A, 3320 Hoegaarden.

Data: Zaterdag 24/9, 8/10, 22/ 10 en 12/11 2016

Kostprijs: €200

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met je naam + voornaam naar elkesafont@huisvoorveerkracht.be Schrijf snel in aangezien we max. 10 deelnemers toelaten!

Kaart wordt geladen...