Workshop stress en burnout

In by Barbara

Stress beheerst onze maatschappij; de cijfers liegen er niet om. Maar wat is stress nu precies en wat doet het met je lichaam? En wat kan je doen om op een andere manier met stressoren om te gaan zodat je er minder lichamelijke en/of mentale hinder van ondervindt?
In drie sessies van twee uur zal ingegaan worden op wat stress nu precies is, waarom we een zekere hoeveelheid stress nodig en op welke manieren je lichaam en geest beïnvloed worden door overmatige stress. Verder worden er concrete tips en trics aangereikt om je stress op korte en lange termijn te hanteren en je algemene spanningsniveau te doen dalen. Oefeningen tijdens de workshop en tussen de contactmomenten door zullen je helpen om de theorie om te zetten in praktijk.

Er worden twee parallelle workshops georganiseerd.
Reeks 1: 7/10, 14/10 en 21/10 van 12u tot 14u
Reeks 2: 15/10, 22/10 en 29/10 van 19u tot 21u

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met je naam + voornaam naar info@elkevanhoof.com. Geef duidelijk aan voor welke reeks je je wenst in te schrijven.

Als betaling voor deze sessies werken we met de loopbaancheques van de VDAB. Eén loopbaancheque van 40 euro volstaat om de drie sessies te kunnen volgen. Om een loopbaancheque aan te vragen, ga je naar de website van de VDAB waar je er één kan bestellen. Na de betaling van 40 euro, ontvang je de cheque per mail. Je stuurt jouw cheque voor de start van de sessies naar info@elkevanhoof.com.
Indien je niet kan/wil werken met de loopbaancheques, contacteer ons dan. We werken dan een aparte regeling uit.

De workshops gaan door in praktijk Prof. Dr. Elke Van Hoof, Henri Dotremontstraat 30A, 3320 Hoegaarden.

Kaart wordt geladen...