Elke Van Hoof is een vaste waarde in het bedrijfsleven. Ze werkt als externe partner mee in de ontwikkeling van bloeiende bedrijven. Zo’n bloeiend bedrijf wordt gekenmerkt door flexibiliteit en veerkracht, hetgeen bovendien in wisselende omstandigheden behouden blijft.


Onze diensten aan bedrijven

Resilience program
Een programma op maat van je bedrijf, departement of team – gebaseerd op neurobiologische inzichten – gericht op impact en verandering binnen een duurzaam beleid. Download hier een overzicht van onze inclusieve aanpak.

  • Lezingen
  • Workshops/ trainingen
  • Coaching
  • Werkhervatting/ reïntegratietrajecten
  • In-company HR training: intern burnout consultant

HR-consultancy
Strategisch werken rond HR-vraagstukken inzake stress, burn-out of welzijnsbeleid.


Interim burn-out-managers
Het uitbouwen van een welzijnsbeleid gaat gepaard met heel wat uitdagingen. We zijn gespecialiseerd in het uittekenen en uitbouwen van een aanpak gericht op impact, verandering en duurzaamheid. Onze interim burn-out-managers komen in jullie bedrijf de best mogelijke aanpak uitwerken.

Vitaliteitsprogramma 45+
Een programma speciaal ontwikkeld om de veerkracht en het plezier te behouden ongeacht de leeftijd. Jobbehoud en jobtevredenheid zijn de beoogde doelstellingen.

Preventiebureau’s
Het Huis voor Veerkracht traint preventie-adviseurs, bedrijfsartsen, … in stress, burn-out en aanpassingsproblemen.

Talentmanagement
Talent is schaars. Een onderneming moet zich dan ook bewust bezighouden met het managen van dat aanwezige talent. Talent management zorgt ook op een meer directe manier voor kostenbesparing: gemotiveerde medewerkers leveren betere prestaties, wat ontegensprekelijk een belangrijke invloed heeft op de basisopbrengst van de organisatie. Het Huis voor Veerkracht bouwt aan Talent in individuele en groepsprogramma’s.

Pitstops
Stap even uit de dagelijkse realiteit en laat je inspireren… Ontmoet collega’s tijdens één van onze inspirerende workshops en bouw samen aan een duurzaam en veerkrachtig bedrijf. Een deelname geeft je toegang tot ons netwerk. In ons netwerk leer je van elkaar, ontwikkelen we nieuwe kennis en ondersteunen we je tijdens uitdagingen. U vindt de geplande pitstops in onze agenda.